German Design Awards Special Mention Darkin, Hallan ja Panzerin valaisimille

German Design Councilin jakaa vuosittain German Design Awards -palkintoja useissa kategorioissa korkealuokkaisille ja innovatiivisille tuotteille. Vuoden 2016 palkinnot jaetaan Ambiente  2016 -messuilla helmikuussa, mutta jo nyt on juryn päätökset selvillä. Highlightin valmistajista Darkin, Hallan ja Panzerin valaisimia palkittiin Special Mention -maininnalla. Kaikissa palkituissa valaisimissa valonlähteenä on led.

 

Special Mention -maininnan saaneista tuotteista Darkin Big Bubble on runollisen kaunis käsinpuhallettu valaisin, jonka minimalistinen ulkonäkö tuo ilmavuutta ja ilmettä tilaan, vaikka se tuntuu lähes leijuvan ilmassa. Darkin Znow on ensinäkemältä jäykkä ja kankea, mutta sen sisäänrakennettu peili tekee valaisimesta todella joustavasti suunnattavan ja monipuolisen valonlähteen moneen tilaan.

 

Myös Hallan Indiä arvostettiin sen minimalistisen suunnittelun ja pehmeän valon ansiosta ja Panzerin Jackie-tuoteperhe puolestaan vakuutti geometrisellä muotoilullaan ja tunnelmallisella valollaan.

 

Lisätietoja valaisimista:

 

Panzerin tunnelmallinen Jackie >>

 

Hallan monipuolinen Indi >>

 

Darkin suunnattava Znow >>

 

Darkin Big Bubble (kuvia Pinterestissä) >>

 

Lisätietoja: German Design Awards >>

 

Ajankohtaisia artikkeleita

MODULARIN KULMIKKAAN REKTOR-SARJAN UUTUUS: REKTOR 2X-KAKSOISSPOTTI
MODULARIN UUSI TUOTEPERHE QBINI
MODULARIN WINK-VALAISIMESTA UUSI MINIATYYRIMALLI: WINK 82
MODULARIN BOLD: ROHKEA ARKITEHTUURINEN VALAISIN UUTUUS
3 tapaa käyttää profiilivalaisimia