Monipuolisia sisustusvalaisimia
ulko- ja sisätiloihin

Italialaisen Linea Light Groupin valikoimista löydät edullisia ja laadukkaita valaisimia yksityiskohteisiin ja julkitiloihin. Valikoimista löytyy energiatehokkailla valonlähteillä toteutettuja valaisimia modernilla muotoilulla niin sisä- kuin ulkotiloihin, ja monipuolisesta valikoimasta löytyy hauskuutta myös terasseille ja pihoille. Valaisinkohtaiset tuoteperheet mahdollistavat yhtenäisten linjojen toteuttamisen suunnitelmassasi.

 

» LINEA LIGHT GROUPIN KOTISIVUT

 

 

 

Erottuvuutta materiaaleilla ja muotoilulla

Linea Light Groupiin kuuluvan italialaisen MA&DE:n nimi muodostuu sanoista ”Materials and Design”. Valikoimasta löytyy perinteisten materiaalien ohella valaisimia esimerkiksi vinyylistä, keramiikasta, betonista sekä hiilikuidusta. Moderni muotokieli ja nykyaikaiset valonlähteet tekevät valaisimista aikaa kestäviä ja ympäristöystävällisiä.

 

» MA&DE:n KOTISIVUT

 

 

 

Valaistuja visioita suunnittelijoille

Italialaiseen Linea Light Groupiin kuuluvan Traddelin valikoimista löydät ulkovalaistuksen uudet aallot sekä toimivia valaistusratkaisuja toimistoihin. Traddelin valaisimet ovat kestävät aikaa niin materiaalien kuin muotoilunsa osalta. Nykyaikaiset valonlähteet takaavat energiatehokkaan lopputuloksen sekä eri värivaihtoehdot antavat suunnittelijalle mahdollisuuden luovaan valaistuksen suunnitteluun.

 

» LINEA LIGHT GROUPIN KOTISIVUT

Esimerkkivalaisimia

Ladattavat PDF-tiedostot

LINEALIGHT 2014
44.9 MB
MA&DE 2013
30.8 MB