Modularin Smart-sarja laajenee edelleen: Smart Cake, Kup ja Lotis 160

Smart Cake, Kup ja Lotis ovat osa Modularin 2012 lanseeraamaa Smart-sarjaa, jonka tuotteita luonnehtii tyylikkyys, viimeistely ja käytännöllisyys. Nyt nämä LED-tuotteet ovat saatavilla uudessa isommassa koossa: halkaisija 160 mm.

 

Smart caken loivasti levenevä valonlähdeosa jakaa valon pehmeästi. Smart kupissa puolestaan valonlähdeosa loppuu hienostuneeseen kehykseen, jota käytetään myös muissa Modularin valaisimissa. Smart lotis taas on tunnetuin Smart-sarjan tuote ja siinä on syvälle upotettu valonlähde. Smart-sarjan valaisimille on tarjolla monipuolinen valikoima lisävarusteita, joilla valaisimen voi upottamisen lisäksi asentaa pintaan neliskanttisen tai pyöreän asennuskotelon avulla.

 

Uudet Smart 160 valaisimet sopivat kohdevalaisimiksi niin myymälöihin, toimistoihin kuin edustustiloihinkin. Värivaihtoehtoina ovat musta tai valkoinen. Häikäisysuojaksi voi valita häikäisysuojaksi voi valita läpinäkyvän lasin tai opaalilasin, joista molemmat kuuluvat IP54-luokkaan. Valon määrän voi oikeanlaisella liitäntälaitteella kasvattaa 2700 lumenista 4500 lumeniin. Valaisinten bioninen jäähdytyselementti takaa pitkän käyttöiän ja hyvän hyötysuhteen.

Lue lisää Smart-sarjan tuotteista:

Smart cake >>

Smart kup >>

Smart lotis >>

 

Smart cake

Smart kup

Smart lotis

Ajankohtaisia artikkeleita

MODULARIN KULMIKKAAN REKTOR-SARJAN UUTUUS: REKTOR 2X-KAKSOISSPOTTI
MODULARIN UUSI TUOTEPERHE QBINI
MODULARIN WINK-VALAISIMESTA UUSI MINIATYYRIMALLI: WINK 82
MODULARIN BOLD: ROHKEA ARKITEHTUURINEN VALAISIN UUTUUS
3 tapaa käyttää profiilivalaisimia