Molto Lucen Bond antaa vaihtoehtoja valaistukseen

Bond on Molto Lucen uusi profiilijärjestelmä, jonka valoteho vakuuttaa. Esimerkiksi 1181 mm pitkän valaisinyksikön valon määrä on yli 6000 lm. Profiilijärjestelmässä on mahdollista yhdistellä eri mittaisia valaisinyksikköjä sekä tehokkaita led-spotteja. Monipuolisena ratkaisuna Bond sopii esimerkiksi liiketiloihin tai vaikkapa suuriin halleihinkin.

 

Bondissa LED-valoviivan voi valita 58 W tai 70W tehoisena. Avautumiskeila voi olla leveä, kapea tai epäsymmetrinen, kahteen suuntaan valoa antava. Valon määrä on 6000 – 8600 lm ja värilämpötilavaihtoehdot 3000 K tai 4000 K. Led-valoviiva on helppoa asentaa tyhjään profiiliin metalliklipsien avulla ilman työkaluja.

 

Bondiin sopiva alumiinista valmistettu BONDSTAR led-spotti on saatavilla 28W, 36W ja 42W tehoisena. Valon avautumiskeilaksi voi valita kapean, keskileveän tai leveän. Spotti kääntyy 350°:tta ja on 90° suunnattava. Bondin perusrunko on 76 mm leveä ja 55 mm korkea.

 

Bondin materiaali on teräslevy ja se on saatavilla pulverimaalattuna valkoisena tai harmaana. Myös Bondstar led-spotin värivaihtoehdot ovat valkoinen ja harmaa.

 

Lataa Bond-luettelo tästä >>


Ajankohtaisia artikkeleita

MODULARIN KULMIKKAAN REKTOR-SARJAN UUTUUS: REKTOR 2X-KAKSOISSPOTTI
MODULARIN UUSI TUOTEPERHE QBINI
MODULARIN WINK-VALAISIMESTA UUSI MINIATYYRIMALLI: WINK 82
MODULARIN BOLD: ROHKEA ARKITEHTUURINEN VALAISIN UUTUUS
3 tapaa käyttää profiilivalaisimia