Esittelyssä Intra Lighting Wave ja Wave Round -valaisimet

Wave Round
Wave Round on saatavana 13 koossa, 8 sävyssä ja 5 värilämpötilalla, joten voit mukauttaa sen helposti tarpeisiisi sopivaksi. Valaisin sopii käytettäväksi yksittäin tai kiehtovassa usean valaisimen asetelmassa. Harkitse Wave Roundia esimerkiksi aulaan ja kauppakeskukseen.

Wave
Wave on kaareva profiilivalaisin, joka on saatavana kattopintaan asennettavana ja ripustettavana. Wave-valaisimen kaarevan moduulin voi liittää Gyon-valaisimen suoraan moduuliin. Näin voit yhdistellä suoria ja kaarevia linjoja haluamallasi tavalla räätälöidyn valaistusratkaisun luomiseksi.

Täydelliset liitokset
Twist & Lock -ratkaisun ansiosta moduulien liittäminen on helppoa ja nopeaa eikä valoa pääse karkaamaan liitoskohdasta.

Enemmän vapautta
Voit valita eri vaihtoehdoista ripustussetin ja kattokupin väliltä ja tilata erikseen haluamasi entistä lyhyemmällä toimitusajalla. Ripustussettien määrä riippuu valaisimen halkaisijasta (Wave Round) tai pituudesta (Wave).

Parempi ripustuspidike
Uusi ripustuspidike on läpinäkyvää polykarbonaattia, minkä ansiosta kattoon ei heijastu valon varjoja.

Optimisoidut optiikat
Sekä SOP- että DPR-optiikat ovat nyt tehokkaampia, tuottavat paremman valon ja sopivat yhteen Gyon-valaisimen kanssa. DPR-optiikka on myös saatavana edullisempaan hintaan.

Joustava kytkentä
Vakiomoduulien ansiosta voit valita virransyötön paikan. Laajan järjestelmän voi myös asentaa uudelleen useiksi pienemmiksi järjestelmiksi, joissa on omat virransyötöt.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.