Esittelyssä Intran uutuudet 2022

On projektinasi sitten työympäristön uudistaminen tai näyttävä hotellivalaistus, Intran valikoimasta löydät ratkaisut sisävalaistuksen tarpeisiin.

Minimalistinen ja huomaamaton Rylo

Rylo on ideaali ratkaisu tiloihin joissa valaistuksella ei haluta herättää liikaa huomiota, mutta valon tulee olla korkealaatuista ja täysin häikäisemätöntä.

Upotettavat Rylo-valaisimet sulautuvat huomaamattomaksi osaksi tilaa minimalistisen muotoilun ja syvälle asennetun valonlähteen ansiosta.

Rylo Pro valaisee toimistot

Rylo Pro on tehty toimistoihin – työhuoneisiin, avoimiin työympäristöihin ja neuvotteluhuoneisiin. Se tarjoaa häikäisemättömän ja hyvinvointia tukevan valaistuksen korkealla visuaalisella mukavuudella.

Saatavana on useita asennustapoja, sekä käytännöllinen ja muuttuviin tarpeisiin mukautuva Rylo Pro -lattiavalaisin.

Vyko rauhoittaa työympäristön

Ympäristöystävällinen Vyko valaisee toimiston tyylikkäästi, parantaen samalla tilan akustiikkaa.

Valaisimet on valmistettu 100% kierrätettävästä kuidusta, joka toimii ääntä vaimentaen. Vyko-valaisimia voidaan käyttää yksittäin tai suurena kokonaisuutena.

Eye – enemmän kuin tavallinen spotti

Eye-valaisimen jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Hienostuneesti muotoiltu 360° kääntyvä spotti on täydellinen ratkaisu muun muassa myymälöihin ja HoReCa-kohteisiin.

Saatavana kaksi kokoa, sekä pintaan ja kiskoon asennettavat yksi- ja kaksiosaiset mallit.

Lataa Intra Lighting -tuotekatalogi tästä.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.