Esittelyssä Modularin uutuudet

Modularin kevään uutuudet täydentävät suosittua Sulfer-seinävalaisinsarjaa uusilla värivaihtoehdoilla ja tuovat markkinoille parannellun version vedenkestävästä Sulfer IP -mallista. Esittelyssä myös uudet vapaasti käännettävät ja suunnattavat Kogel-kohdevalaisimet.

Sulfer uusissa väreissä

Sulfer-seinävalaisimien värivalikoima on täydentynyt neljällä uutuudella: pronssi, samppanja, hopeapronssi ja harjattu musta.

Sulfer IP kosteisiin tiloihin

Sulfer IP -valaisin kestää vettä (IP54), eikä sen päälle kerry häiritsevää kosteutta. Soveltuu käytettäväksi kosteissa tiloissa ja ulkona. Saatavilla 2700K ja 3000K värilämpötiloilla.

Kogel – vapaasti suunnattava spotti

Messinkinen pallonivel yhdistettynä minimalistiseen muotoiluun luo hienostuneen kokonaisuuden. Kogel-valaisimessa on 860lm valoteho ja se on saatavilla 2700K ja 3000K värilämpötiloilla. Valittavissa useita himmennystapoja, valkoinen tai musta runko, yksi tai kaksi valonlähdettä.

Kogel Track 48V

Kiskoasenteinen Kogel soveltuu asennettavaksi kaikkiin Pista Track 48V -kiskomalleihin. Messinkinen pallonivel mahdollistaa spottien kääntämisen ja suuntaamisen vapaasti haluttuun suuntaan.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.