Reggianin 5 minimalistista ja tehokasta valaisinuutuutta

Tässä postauksessa esittelemme viisi Reggianin valaisinuutuutta, joita yhdistävät minimalistinen design ja korkea suorituskyky. Käymme läpi kunkin valaisimen keskeisimmät ominaisuudet ja hyödyt sekä millaisiin tiloihin ne sopivat. Lista antaa sinulle inspiraatiota ja se voi auttaa valaistusratkaisun valinnassa. Katsotaanpa, mitä listalta löytyy.

Incline: minimalistinen ja mukautuva kiskovalaisin
Incline on kolmivaihekiskon sisään näkymättömästi integroituva vain 14mm leveä mutta tehokas valaisin. Valaisin on saatavana kuudessa pituudessa ja siihen on saatavilla useita lisätarvikkeita sekä häikäsysuojia ja linssejä erilaisiin valaistustarpeisiin. Jos etsit minimalistista ja mukautuvaa kiskovalaisinta, Incline voi olla hyvä vaihtoehto.

Yori Zoom: kohdevalaisin säädettävällä optiikalla
Yori Zoom on neljässä koossa saatava kohdevalaisin, joka tuottaa pehmeän ja tasaisen valon. Valaisimen valon optiikkaa voidaan muuttaa 10°–57° välillä, mikä tekee valaistuksen säätämisestä helppoa ja joustavaa. Yori Zoom sopii ravintolaan, asuintilaan, myymälään tai galleriaan, johon tarvitaan joustavaa kohdevalaistusratkaisua.

Yori Pro: pieni mutta tehokas kohdevalaisin
Yori Pro on kohdevalaisin, jolla on uskomaton suorituskyky pieneen kokoon (Ø35mm tai ø43mm) pakattuna. Valaisimeen on saatavilla eri optiikoita ja lisätarvikkeita, joten se on helppo räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi. Yori Pro sopii ravintolaan, asuintilaan, myymälään tai galleriaan, johon tarvitaan pienikokoista mutta tehokasta kohdevalaistusratkaisua.

Yori Linear Adjustable: joustavasti suunnattava kiskovalaisin
Yori Linear Adjustable on suunnattava kiskovalaisin, jossa on häikäisemättömät mikrolinssit. Valaisimen kahta pienempää mallia voi suunnata sekä pysty- että vaakasuunnassa ja suurinta mallia vain pystysuunnassa. Yori Linear Adjustable sopii esimerkiksi myymälään, johon tarvitaan tehokasta ja joustavasti suunnattavaa kiskovalaisinta.

Mood Pro: kaikenlaisiin tarpeisiin mukautuva alasvalo
Mood Pro -sarjaan kuuluu kolme tehokasta alasvalomallia (kiinteä, suunnattava ja wall washer), jotka ovat saatavana viidessä koossa pyöreänä ja nelikulmaisena. Valaisimiin on saatavana tunable white -ominaisuus sekä useita lisätarvikkeita ja erikoissävyjä valaisimen pintaan (mm. kromi, kupari, kulta ja puu). Monipuolisuutensa ja räätälöitävyytensä takia sarjan tuotteet sopivat lähes kaikenlaisiin tiloihin.

Käytämme evästeitä sivustomme käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.